Skip to main content
bullet journal

Beste Bullet Journal-tips en -trucs

Iedereen heeft zijn eigen favorieten als het gaat om het selecteren van het beste bullet journal. U kunt kiezen uit een reeks stijlen die bij uw persoonlijkheid passen, of u kunt er een kant-en-klaar kopen, die in vrijwel elke winkel te vinden is. Als u uw eerste aankoop doet, kunt u kiezen voor de meer ouderwetse stijl van bullet journal met afgedekte verdelers en pagina’s die op hun plaats vergrendelen. Dit is handig als u takenlijsten of tekendiagrammen op het voorblad bijhoudt. Er is echter ook dartpapier in de winkels verkrijgbaar, dus misschien geeft u er de voorkeur aan om grafiekpapier of gekleurd papier te gebruiken.

Als u iemand bent die een eenvoudig maar effectief tijdschrift wil, dan doet u er goed aan om voor het type witte pagina’s te kiezen. Dit is waarschijnlijk het beste bullet journal dat je kunt vinden. De witte pagina’s zijn eenvoudig en gemakkelijk te beschrijven, wat goed is als u een gewoon dagboek wilt waar niet veel aandacht en creativiteit aan te pas komt. Als u bijvoorbeeld over uw gezin schrijft, moet u het beste bullet-dagboek met familiefoto’s erop krijgen. De witte pagina’s zijn ook goed als u iets minder geavanceerd en minder formeel wilt.

Wanneer u op zoek gaat naar de beste bullet-journals, moet u er rekening mee houden waarvoor u deze gaat gebruiken. Doe je het alleen voor ideeën, notities, schetsen of takenlijsten?

Er zijn verschillende varianten waaruit u kunt kiezen, zoals de zwart-witpagina’s of de maandelijkse en wekelijkse versies. Er zijn gelieerde links die u in uw tekst kunt plaatsen, zodat u commissies voor uw lezers kunt verdienen. Deze gelieerde links leiden meestal naar een pagina met informatie over het bedrijf of product dat u promoot.

Bullet-journals zijn ook onderverdeeld in twee algemene typen. Er zijn er met een vooromslag en de andere met een indexpagina. De vooromslag is meestal een gelinieerde pagina met meerdere gelinieerde pagina’s die in een spiraal zijn gestapeld, terwijl de indexpagina meestal een genummerde pagina is. Als u online een bullet journal koopt, is de indexpagina meestal slechts een link die naar de juiste pagina in het notitieboekje verwijst.

U kunt uw bullet journals het beste netjes en overzichtelijk houden. U kunt zelfs kleurcodering gebruiken om uw pagina’s te ordenen op basis van de dagen van de week. Als je meerdere projecten hebt waaraan je tegelijkertijd moet werken, zet dan alle projecten die je moet doen op één pagina en leg ze op een handige plek, zoals je achterzak of je bureaula. U kunt de pagina’s zelfs dienovereenkomstig labelen, zoals BETAALD IN MAIL of INZENDINGEN.

Zoals elk type planning- of organisatietool, is het het beste om ervoor te zorgen dat uw bullet-notebooks of bullet journals netjes en ordelijk worden opgeslagen. Daarom raden we u ten zeerste aan om producten van hoge kwaliteit te kopen die worden geleverd met een in leer gebonden boek. Deze producten helpen niet alleen uw waardevolle tijdschriften en pennen te beschermen, maar helpen ook bij het organiseren ervan, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft wanneer u ze nodig heeft.

Op deze website meer informatie hier MyLovelyNotebook