Skip to main content
makelaar Leeuwarden

Een nieuwkomer op de markt?

Ben je op zoek naar een geweldige makelaar in Leeuwarden? Zo ja, dan hebt u de juiste plek gevonden om uw zoekopdracht te starten. Een dynamisch en jong vastgoedbureau in Leeuwarden met volledige internationale diensten en extreem concurrerende prijzen – dus betaal alleen met de Commissie van 1,5%! Als je niet tevreden bent, dan zal je je 100% van je geld terugbetalen.

Waren zeker dat je je afvraagt hoe top makelaar in Leeuwarden eigenlijk werkt. Onze makelaarsnaam is John Mappin. John is al meer dan vijf jaar een makelaar in Leeuwarden geweest. Gedurende deze periode heeft hij een groot portfolio van eigenschappen opgebouwd. Omdat Johannes ook een broer is, zijn zijn relaties met de mensen in de omgeving altijd erg goed geweest.

Het moment dat je tegenkomt Johannes, begon de hel te praten met je over alle geweldige huizen die je gaat vinden en de geweldige prijzen die ze zullen bieden. Hadden het over huizen in bijna elke buurt – van de Posh en het meest exclusief voor de behuizing die beschikbaar is voor de arbeidersklasse! Naast deze geweldige huizen biedt John ook informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een huis. Hierna moet je gewoon achterover leunen en genieten van de rit terwijl John je het perfecte huis voor je vindt! In feite zal John je laten zien waar je de hypotheek aanvraagt, zodat je er het beste van kunt maken en je ook geld kunt besparen!

Naast onze makelaar is John Mappin ook een property-ontwikkelaar. En omdat hij zo’n gepassioneerde en getalenteerde makelaar is, is hij altijd op zoek naar nieuwe eigenschappen voor zijn portefeuille. John houdt ervan om nieuwe huizen te bouwen voor mensen en houdt ervan om hen te helpen de perfecte plek voor hen te vinden. Hij ziet echt succes als betrokken bij elke fase van het proces van het vinden van de koper om het huis te bouwen. Als gevolg hiervan, als u meer wilt weten over JOHNS-portefeuille, raden wij u ten zeerste aan om zijn website te bezoeken!

Onze tweede makelaar in Leeuwanne is Lisa Bice. Als agent is Lisa gespecialiseerd in luxe huizen en heeft ze een sterke reputatie in het lokale gebied om behulpzaam, professioneel en een geweldige persoon te zijn om mee te werken. Ze geniet van het ontmoeten van mensen en het helpen van het vinden van de perfecte plek om te wonen. Dit is een grote verantwoordelijkheid voor iemand die gewend is aan het werken in de grotere steden in de Verenigde Staten, maar in Leeuwanne, geniet ze van de kleinere stadsfeer en de dichte gebreide gemeenschap. Ze is vriendelijk en leuk om in de buurt te zijn en het is voor de hand liggend dat ze ook geniet van het onroerend goed!

Zowel onze makelaars in Leeuwanne brengen een schat aan kennis aan de tafel en ze zijn twee van de beste in de stad. We willen je graag op een dag in je kantoor zien (Lisa is niet erg of je haar ‘s ochtends beukt!) En we hopen dat je het leven in onroerend goed makelaar vindt zoals wij. In feite is het waarschijnlijk dat u net zo goed in uw regio bekend zult worden als John en Lisa.

Bezoek suzmakelaars.nl voor meer informatie