Skip to main content

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Veel mensen vragen zich af hoe ik een ketogeen dieet moet gebruiken? Ik heb persoonlijk hetzelfde dilemma meegemaakt en heb zelf met dezelfde vragen geworsteld. Maar na een paar maanden worstelen heb ik eindelijk mijn antwoord gevonden en wil ik het met jullie delen. Ik zal je een kort overzicht geven van hoe ik een ketogeen dieet gebruik.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Ketonen zijn vetverbrandende hormonen die door het lichaam worden aangemaakt en die overtollig vet verbranden. Ze zijn te vinden in vlees zoals biefstuk en varkensvlees, maar ook in vis, eieren en kaas keto gelukkiger. De Ketostix (Ketogenix) is een geweldig hulpmiddel om je koolhydraatinname te meten en de juiste hoeveelheid te bepalen die je nodig hebt om vet te gaan verbranden. Het is een geweldige manier om maaltijden te plannen, omdat u precies weet wat u moet eten om uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Als u van plan bent om af te vallen met een Ketostix, moet u leren hoe u deze correct gebruikt. U kunt een soort gids van uw arts krijgen of een boek dat is geschreven over hoe u een Ketostix correct gebruikt. Als ik leer hoe ik een Ketostix gebruik, raad ik aan om er minstens een uur voor te nemen voordat je je hoofdmaaltijd van de dag eet (ontbijt, lunch of diner). Op die manier eet je op een redelijk uur, waar je geen honger zult hebben. Met deze kennis van hoe ik een ketostix gebruik, heb je nu een antwoord op de vraag hoe ik een ketogeen dieet gebruik.

Voor meer informatie klik je hier: https://hetketogeendieet.nl/