Skip to main content

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe kan ik een ketogeen dieet gebruiken? Veel mensen vragen zich dit zelf af. Een ketogeen dieet is een eiwitrijk dieet waarbij je helemaal weinig koolhydraten eet. Dit dieet werd voor het eerst geïntroduceerd door Martin DiNicolae, een arts uit Frankrijk, die het dieet gebruikte om kinderen met epilepsie en soortgelijke ziekten te behandelen. Veel mensen hebben veel succes geboekt met het gebruik van het ketogene dieet en zeggen dat het hun redder is geweest als het gaat om afvallen.

Waarom werkt het ketogeen dieet? De belangrijkste reden waarom het ketogeen dieet zo goed werkt, is dat het je lichaam dwingt om vet als belangrijkste energiebron te gaan gebruiken. Als je ooit de vraag zou stellen: "Hoe kan ik een ketogeen dieet gebruiken?", Zou je waarschijnlijk denken dat het antwoord eenvoudig is, maar geloof me als ik zeg dat dat niet zo is Keto dieet wat is dat? En hoe werkt het ketogeendieet?. Hoewel ons lichaam is ontworpen om gezond te eten, hebben moderne eetgewoonten er alles aan gedaan om ons te laten pakken.

We zijn zo geobsedeerd geraakt door fastfood dat we uit het oog zijn verloren dat we gezond en rauw voedsel moesten eten om ons lichaam gezond en sterk te houden. De dagen van eten wat je maar wilt zijn voorbij! U moet een bewuste poging doen om controle te krijgen over wat u in uw mond stopt en groenten, fruit, vlees, zuivelproducten en noten te gaan eten. Ik garandeer je dat je broek een stuk comfortabeler zal zijn omdat hij beter zal passen, vooral om je middel.

Meer informatie: HetKetogeendieet.nl