Skip to main content

Tips voor banen voor verkeersregelaars

Tips voor banen voor verkeersregelaars

 <a href=Verkeerservicezuidholland.nl ” style=”margin:0px 10px; width:auto; max-height:265px; max-width:41% height:auto;” align=”right”>

Er zijn een aantal banen voor verkeersregelaars, waaronder overtreders van kaartjes en het onderzoeken van ongevallen. Ook kunnen verkeersregelaars voertuigen van de weg halen, aantekeningen maken, rapporten schrijven en verkeersadviezen geven. Sommige bewakers zijn echter meer geschikt voor specialisatie, zoals politieagenten, en hebben mogelijk niet hetzelfde autoriteitsniveau. Ongeacht de specifieke taken doen verkeersregelaars vaak veel goeds.

Ondanks het ontbreken van doelen moeten verkeersregelaars zich onpartijdig opstellen. Een verkeersregelaar die voor een gemeente werkt, kan bijvoorbeeld geen doelen of quota stellen. Een particulier bedrijf moet lid zijn van de British Parking Association of de Independent Parking Committee om verkeersregelaars in te huren. Ga voor meer informatie over banen als verkeersregelaar naar de website van het Department of Transport. Volg de aanwijzingen op de website om te solliciteren.

Het is belangrijk om te onthouden dat de gemiddelde persoon een man in een handhavingsrol zal gehoorzamen – of hij nu een politieagent of een burger is. Als een vrachtwagenchauffeur het verkeer tegenhield, zouden mensen hem gehoorzamen, zelfs als hij niet in uniform was. Hetzelfde geldt voor een civiele leginformatie. Daarentegen zal een politieagent onmiddellijk actie ondernemen, terwijl een burger tijd heeft om na te denken.

Het Besluit verkeersregelaars moet daarom ruimte bieden voor flexibiliteit in de rol van verkeersregelaars. De Tweede Kamer dient het Besluit Verkeersregelaars goed te keuren en van de regering de verzekering te eisen dat de aan verkeersregelaars verleende bevoegdheden voldoende zullen zijn. Daarnaast moeten verkeersregelaars de juiste opleidings- en doorgroeimogelijkheden krijgen om hun nieuwe functie te kunnen uitoefenen. De hon. meneer stond op het punt buiten de orde te spreken, maar dat is geen reden om het proces te stoppen.

Meer informatie: https://verkeerservicezuidholland.nl/