Skip to main content
ripple

Waar kunt u XRipple kopen voor uw bedrijf

Veel mensen hebben gehoord van ripple, de nieuwste rage op het gebied van commodity-investeringen op de geldmarkt. Het is een tijdje geleden dat we dit soort investeringen hebben gezien, maar het slaat aan als een lopend vuurtje. Misschien heb je de laatste tijd veel gepraat over deze nieuwe activaklasse en hoe investeerders aan boord springen. Als u een van deze investeerders bent die misschien meer wilt weten over ripple en wat het voor u kan betekenen, dan bent u hier om u te helpen.

Als we het hebben over ripple, hebben we het over elektronisch geld dat wordt verhandeld op het ripple-systeem, een platform waarmee beleggers in realtime transacties kunnen in- en uitstappen. XRP wordt verhandeld op meer dan 100 beurzen en markten over de hele wereld die niet zijn aangesloten bij Ripple. Als u een vraag heeft over een transactie, neem dan gerust contact op met de beurs waar u de laatste transactie heeft uitgevoerd. Zij helpen u graag verder. Dit wordt gedaan door het gebruik van handelsplatforms die zijn gemaakt door financiële instellingen zoals banken, maar particuliere handelaren kunnen dit ook doen.

De handelsplatforms brengen meestal kosten in rekening om ze te gebruiken, maar ze zijn om meerdere redenen ongelooflijk handig.

Beleggers die in Ripple willen investeren, moeten eerst de tijd nemen om ermee vertrouwd te raken. U kunt de munten rechtstreeks bij een geaccrediteerde koper kopen of bij een van de vele online beurzen (dat is waar u winkelt, niet bij het bedrijf). Zodra u goed begrijpt hoe het proces werkt, kunt u met uw creditcard overal munten kopen. Dit wordt gedaan door naar de Ripple-website te gaan vanaf de juiste startpagina.

Als je eenmaal weet hoe je Ripple moet kopen en verkopen, is het tijd om meer te weten te komen over de beurzen zelf. Aan alle beurzen zijn verschillende regels en voorschriften verbonden, en je moet ze allemaal volledig kennen voordat je op Ripple biedt. Het proces werkt als volgt: zodra u een beurs heeft gevonden waarmee u biedingen op een open markt kunt plaatsen, klikt u op kopen op uw account. Als het bod is gewonnen, geeft u de verkoper een bepaalde hoeveelheid ether (rimpel) in ruil voor het door u aangevraagde goud (XR).

Hoewel veel mensen hebben gehoord dat ripple geassocieerd is met het bitcoin-protocol, moet worden opgemerkt dat dit niet het geval is. Deze functie is eerder gemaakt binnen het rimpelnetwerk zelf. Dit maakt het gemakkelijk om tussen de verschillende xrp-beurzen te handelen, aangezien het protocol hetzelfde is. Er zijn op dit moment echter geen plannen om het bitcoin-protocol in het ripple-systeem te integreren. Er zijn veel redenen waarom dit nog niet is gebeurd. Dit omvat zorgen over de veiligheid en complexiteit van de code die nodig is om dit mogelijk te maken.

Als u munten wilt kopen, moet u vandaag naar de juiste beurzen gaan. Hoewel het waar is dat uw localbitcoins-site u op dit moment misschien geen liquiditeit kan bieden, kunt u ether toch op andere manieren kopen. Onthoud dat u uiteindelijk verantwoordelijk bent voor uw transacties als u een niet-standaard uitwisseling gebruikt. Aangezien uw e-commerce handelaarsaccount is verbonden met uw persoonlijke portemonnee, kan het risico lopen op geldverlies als uw account insolvent wordt.

XRP – Ripple kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester

Op deze website meer informatie BitcoinMeester.nl